logo


Implantologie  Keizersgracht             

      

Links

Hieronder vindt u een verzameling links naar interessante internetsites met informatie die voor u als patiënt relevant kan zijn.

www.digitaletandarts.nl
Voor al uw vragen over het gebit.

www.biomet3i.com
Site van een grote implantaatfabrikant

www.camlogimplants.com
Site van een implantaatfabrikant

www.NVOI.nl
Site van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie

www.knmt.nl
Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde. Op deze site vindt u oa. het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP), waar u terecht kunt voor advies omtrent behandelingen.

www.NVVP.com
Site van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (Parodontologie is de leer van alle steunweefsels van het gebit, o.a. tandvlees, bot en wortelvlies)

www.nobelbiocare.com
Site van een fabrikant van implantaten en protheses met veel informatie voor patiënten die meer willen weten over implantaten en behandelingen.

www.stivoro.nl
Stichting Volksgezondheid en Roken. Stivoro is de nationale organisatie voor voorlichting over de gezondheidsrisico’s van roken. Roken en implantaten gaan niet goed samen. Roken kan botverlies in uw kaken veroorzaken waardoor de implantaten los kunnen komen te zitten. Hier kunt u terecht voor informatie over en hulp bij het stoppen met roken.

www.tandarts.nl
Tandarts.nl is de startpagina voor de tandarts en patiënt. U kunt zoeken naar een tandarts, maar bijvoorbeeld ook zien hoeveel u terugkrijgt van uw verzekering.

www.tandinfo.nl
Uitgebreide site met veel informatie op tandheelkundig gebied voor patiënten.

Nog veel meer links naar informatieve sites, diensten en producten, organisaties opleidingen etc. vindt u op: tandarts.pagina.nl/© 2016 HH